Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Dil ve Biçimlendirme Ayarları Responsive

Blogger’un varsayılan şablon haricinde özel tasarım Blogger şablon kullanıldığında Blogger ( Responsive ) ayarları Blogger özel Tema tasar...

...
Blogger’un varsayılan şablon haricinde özel tasarım Blogger şablon kullanıldığında Blogger (Responsive) ayarları Blogger özel Tema tasarımına göre değiştirilmesi gerekir. Web yönetici araçları Yapılandırılmış veri test araçlarında alınan bu hataların nasıl düzeltileceğini makaleyi takip ederek düzeltebilirsiniz. Blogger Dil ve Biçimlendirme nedir? Blogunuzun tarih, saat ve yorum zaman dilimlerini, Google’un veri işleyicisi olarak bilinen Yapılandırılmış veri test aracı ile kontrol ettikten sonra doğruluk sonuçlarına göre arama sonuçlarında kullandığı bir veri aracıdır.

Blogunuzun dil ayarlarındaki tarih damgası doğru olarak ayarlanmadığı zaman ana sayfada görülen makale sayısı kadar (Örnek: 7 ad. veya 8 ad. makale) datePublished hata iletisi alırsınız. Bu hata iletisinin nasıl düzeltileceği ile ilgili açıklamayı aşağıda okuyabilirsiniz.

Blogger Dil ve Biçimlendirme Ayarları :

1. Blogger kumanda paneline giriş yapın.
2. Ayarlar → Dil ve Biçimlendirme semesini açın.

Aşağıda verilen resimde Dil ve Biçimlendirme ayarları görülmektedir. Resmi inceleyerek kendi 
Dil ve Biçimlendirme ayarlarınızı yapılandırmadan önce Yapılandırılmış veri test aracı ile blogunuzu önce kontrol edin.
Resimde görülen ayarları tamamladığınızda, Yapılandırılmış veri test aracı ile tekrar kontrol edin. Blogger Dil ve Biçimlendirme ayarlarını yapılandırma sonucu artık DatePublished hata iletisini görmeyeceksiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.