Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Microsoft Windows 10 Yükseltme Dağıtımı Başladı

Microsoft Windows 10 işletim sistemi, 29 Temmuz 2015 tarih ve gece 22.00 de, yükselme dağıtım işlemine başladı. Windows 10 işletim sistemi...

...
Microsoft Windows 10 Yükseltme
Microsoft Windows 10 işletim sistemi, 29 Temmuz 2015 tarih ve gece 22.00 de, yükselme dağıtım işlemine başladı. Windows 10 işletim sistemini bilgisayarınıza nasıl yükleyeceksiniz adım adım inceleyelim. Tatilde olduğumdan 29 Temmuz 2015 tarih ve gece 22.00 de, fark ettiğim windows yükselme işlemi için herhangi bir posta iletisi yapılmıyor. Bilgisayarınızın araç çubuğunda bulunan Windows 10 icon’unu ile kurulum işlemi başlatılıyor. Windows işletim sistemi için daha önceden başvuru yaptı iseniz başlat çubuğunuzda bu icon’u görebilirsiniz.
Windows 10 kategorisindeki diğer makaleler ;

Windows 10 işletim sistemini yükseltmek için uygulama adımları :

1. Bilgisayarınızın başlat araç çubuğunda bulunan Windows icon’u üzerinde iken maus'a sağ tıklayın.
2. Windows Update’e Git seçeneğine tıklayın.
Windows Update

3. Açılan pencerede, 1986,5 MB olarak belirtilen Windows 10’a yükselt seçeneğini göreceksiniz. Amacımız hemen yükseltmek olduğuna göre, Başlarken seçeneğini tıklayarak açın.
4. Sizi ; Microsoft Windows işletim sistemi yazılım lisans koşulları başlıklı bir yazı karşılayacak. Kurulum aşamalarına başlamak için, Windows lisans koşullarını Kabul edin.
5. Windows’un lisans koşullarını kabul ettikten sonra, yükseltme işleminizin hazır olduğunu gösteren bir pencere ile karşılaşacaksınız. Sağ alt kısımdaki Yükseltmeyi şimdi başlat butonu ile devam edin.
6. Bilgisayarınızın yazılım ve donanım bilgileri okunduktan sonra siyah bir ekran görselinde kurulum aşamaları başlamış olacak. Görmüş olduğunuz ekranın alt kısmında ;

1. Dosyalar kopyalanıyor,
2. Özellikler ve sürücüler yükleniyor,
3. Ayarlar yapılandırılıyor,

Seçenekleri yanındaki veri okuma yüzdeleri bittiğinde, Microsoft Windows 10 işletim sistemi bilgisayarınız yeniden başladıktan sonra karşınıza çıkmış olacak. Kurulum aşamasında bilgisayarınız birkaç kez yeniden başlatılacak. Bilgisayarınızın potansiyel hızına göre yaklaşık 2 saat’lik bir bekleme durumu yaşayacaksınız. Bu süre içinde herhangi bir ayar ile oynamayın. Sabırla kurulumun bitmesini bekleyin.
7. Bilgisayarınızın kurulum aşamalarına geçmeden önce speedtest.net sitesinde Download Speed ve Upload Speed değerlerini bir yere not alın. Windows 10 kurulum’undan sonra aynı test’i tekrar kontrol ederek her iki işletim sistemi arasındaki farkı kontrol edebilirsiniz. Microsoft Windows 10 işletim sisteminiz hayırlı olsun.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.