Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Microsoft Windows 10 için Temiz bir Kurulum Yapma

29 Temmuz 2015 tarihinde kurulumu gerçekleşecek olan Windows 10 için Microsoft’un yaptığı açıklamada temiz bir kurulum için acele edilme...

...

29 Temmuz 2015 tarihinde kurulumu gerçekleşecek olan Windows 10 için Microsoft’un yaptığı açıklamada temiz bir kurulum için acele edilmemesi sabırla beklenilmesi gerektiği ifade ediliyor. 29.07.2015 tarihinde Ücretsiz dağıtımı yapılacak olan, Windows 10 kurulumunu yapacakların acele etmemesinin arkasındaki gerçeği ise Windows 10 aktivasyon bağlantısının kaybedilme riski olarak belirtiyor. 

Windows’un erken sürümleri olarak bilinen Insider Windows 10 için yalnızca Windows Update ile güncellemelere izin veriyor. Temiz bir kurulum için acele etmeden sabırla beklemeli ve Microsoft Windows 10 Update güncellemesini bilgisayarınıza yükleyerek kurulum aşamalarını bitirmelisiniz. 

Microsoft Windows 10 Update güncellemenizi kurduktan sonra, Windows işletim sisteminizde daha önceki işletim sistemleri gibi artık disk’inizi silmenize, yeniden oluşturmanıza ve biçimleme yaparak temiz bir kurulum yapmanıza gerek kalmıyor. 

Windows, Ayarlar → Güncelleştirme ve kurtarma → Sıfırla, seçeneğini takip edip, Sistemi sıfırlayıp, Sabir sürücünüzü silip → veya Tüm sabit sürücüleri sil → Yalnızca Windows'un kurulu olduğu sabit sürücüyü sil adımlarını izleyip, Dvd’siz, Usb’siz format atabileceksiniz. Takip edilen bu yol sayesinde temiz bir Windows 10 işletim sistemini bilgisayarınıza kurmuş olacaksınız.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.