Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Microsoft Windows 10 Duvar Kağıdı Nasıl Tasarlandı

Microsoft Windows, 29 Temmuz 2015 tarihinde lisanslı kullanıcılarına bir yıllık ücretsiz vereceği Windows 10 işletim siteminin Duvar kağı...

...
Microsoft Windows, 29 Temmuz 2015 tarihinde lisanslı kullanıcılarına bir yıllık ücretsiz vereceği Windows 10 işletim siteminin Duvar kağıdı ile ilgili yaptığı çalışma ve testlerini hiç merak ettiniz mi? Altı üstü bir resim değil mi şeklinde düşünebilirsiniz. Ancak, tasarımına büyük paralar ödeyerek günlerce üzerinde çalışmalar yaptığı Microsoft’un Windows 10 duvar kağının hazırlanma sürecindeki aşamaları aşağıda verilen video’yu izlediğiniz de çok daha net anlayabileceksiniz. 

Büyük emek harcanarak hazırlanan Microsoft’un Windows 10 duvar kağıdı 29 Temmuz 2015 tarihin de son rutujları bitmiş olarak karşımıza çıkacak. Windows 10 işletim sistemi için sarf edilen bu kadar çaba,Microsoft’un Windows 10 için ne kadar önemli olduğunun açıkça bir ifadesidir. 
Microsoft Windows 10, masa üstünü grafik tasarımcıları hazırlamıyor. Çalışma alanında ünlü art direktör ve fotoğraf sanatçısı Bradley G Munkowitz tasarlıyor. Bradley G Munkowitz 3 günlük çalışma sonucunda Windows'u logosunu ışık, gölge ve lazer teknoloji araçlarını kullanarak farklı bir desen yaratıyor. Microsoft’un Windows 10 duvar kağıdı ile ilgili yapılan titiz çalışmaların evrelerini inceleyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.