Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Chrome Tarayıcı Facebook Kısa Yol Uygulaması

Facebook sayfanıza hemen giriş yapmak için tarayıcı arama çubuğuna yazı yazmadan şifre girmeden bir tıklama ile Facebook sitesine giriş n...

...
Facebook sayfanıza hemen giriş yapmak için tarayıcı arama çubuğuna yazı yazmadan şifre girmeden bir tıklama ile Facebook sitesine giriş nasıl yapılır ile ilgili açıklamalar. Günlük yaşantımızda Facebook sosyal paylaşım sitesini kullanmayan yok gibidir. Facebook sosyal paylaşım sitesine giriş yapıp resim video gibi araçları dostlarınız ile paylaşmak için tarayıcınızdan Facebook sitesini aratıp, açılan sayfada siteye birde şifre girmek gibi uzun süreyi bir tıklama ile kısaltabilirsiniz. Bu kısa süreyi hemen kullanabilmek için aşağıda anlatılan adımları takip ederek uygulamaya hemen başlayın. Tüm bu işlemlerin yapılabilmesi için, hızlı, sade ve güvenli Google Chrome tarayıcı kullanmanızı öneririm.

1. Google Chrome tarayıcı 32 bit işletim sistemi için buradan indirip kurabilirsiniz.

2. Chrome tarayıcınızı kurduktan sonra, devamlı şifre girmemek için bir kez tarayıcınızı yapılandırmanız gerekir. Şifre ayarlarını yapılandırmak için ; Sağ üst araç çubuğunda bulunan, 3 yatay çizgili yaprak şeklindeki icon’a tıklayın.

3. Ayarlar ismine tıklayın.

4. Sağ taraftaki dikey çubuğu aşağıya indirerek, Gelişmiş ayarları göster linkine tıklayın.

5. Şifreler ve Forumlar başlık ismini bularak, Web şifrelerimi kaydetmeyi öner seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin. Bu seçenek işaretlendiğinde giriş yaptığınız web siteleri için giriş bilgilerinin kaydedilip kaydedilmemesi hakkında bir ileti alırsınız. Kaydet seçeneğini seçtiğinizde birçok siteye defalarca şifre ve mail bilgilerinizi tekrar yazmadan bir tıklama ile giriş yapabilirsiniz. Bu özelliğin en büyük avantajlarından biri de, ilerde bilgisayarınıza format atıldığında, Chrome tarayıcı hesap bilgilerinizi girip açtığınızda tüm eski bilgilerinizin kaybolmadan hiçbir yerde aramadan giriş yapabilmenizdir. Bu kadar işlevsel bir uygulama küçümsenemez. Birçok kullanıcı bu uygulamayı kullanmaktan çekinir. Şunu unutmamak gerekir. Bir tek güvenlik sistemi vardır. O da sizin sağlam ve kuvvetli şifre oluşturmanız ve bu bilgileri kimse ile paylaşmamanızdır.

6. Chrome tarayıcı uygulamalarından bir olan, Facebook tarayıcı uygulamasını buradan ekleyin. Mobil Android kullanıyorsanız eklentiyi eklediğiniz üst kısımda ayrıca bağlantıdan kurabilirsiniz.
7. Facebook tarayıcı uygulamasını ekledikten sonra, Facebook sitesine giriş kısa yol uygulaması tarayıcı uygulamalar araç çubuğunuza eklenecektir. Facebook site girişi için eklediğiniz uygulamanın görüntüsü aşağıda gördüğünüz resim gibidir.
8. Chrome tarayıcı ayarlarından şifre kaydetmeyi yaptınız, Facebook tarayıcı uygulamasını eklediniz. Chrome tarayıcı, Uygulamalar araç çubuğunu açıp Facebook icon’una tıkladığınızda tarayıcı sekmesinde şifre ve mail bilgilerinizi girmeden Facebook sitesine giriş yapabilirsiniz. Konu hakkında tereddüt ve yardım ihtiyacı hissederseniz yorum yazarak bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.