Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Özel Tasarım Johny Jijay Film Galeri Şablonu

B logger, özel tasarım duyarlı, kırmızı ve siyah renk tonlaması ile oluşturmuş, başlık kısmında yazı linki, tarih, yorum sayısı ve fili...

...

Blogger, özel tasarım duyarlı, kırmızı ve siyah renk tonlaması ile oluşturmuş, başlık kısmında yazı linki, tarih, yorum sayısı ve filim açıklama yazısını gösteren 5 ad. slider, açılır kategori menü çubuklu, Johny Jijay isimli Film galeri şablonu. Blogger özel tasarım Johny Jijay film şablon slider’ın hemen alt kısmında yayımlanmış soldan sağa 5 ad. film üst kısımda 5 ad. film de alt kısımda olmak üzere toplam 10 ad. film gösterebiliyor. Maus ile film üzerine gelindiğinde film gizlenerek yerini film başlık ismi, tarih, film kategorisi ve filmin kısa bir açıklaması bulunuyor. Filmlerin hemen altında farklı filmleri görebileceğiniz sayfa navigasyon ile desteklenmiş.

Şablon gövdesindeki yazı bölümünün görünümü.



Blogger özel tasarım Johny Jijay film şablonunun, alt footer bölümü, 5 ad. sütundan oluşmakta olup, en alt kısımda tasarımcının telif ve lisans koşullarını taşıyan bağlantı linkleri bulunmaktadır. Özel tasarım Blogger şablonları kullandığınızda alt footer bölümündeki bağlantıları silmediğiniz sürece ücretsiz kullanabilirsiniz. Önerim, Blogger özel tasarım hangi şablonu kullanırsanız kullanın tasarımcının bağlantı linklerini silmemenizdir. Ücretsiz olarak dağıtımı yapılan bu tür şablonlarda bağlantıların silinmemesi tasarımcının emeğine saygı duymak ile özleştiği kadar, aynı zamanda telif hakları da içerir. Özel tasarım şablonu nasıl kullanmanız gerektiği hakkında geniş bilgiyi buradan giriş yaparak inceleyebilirsiniz. 

5 ad. sütundan oluşturulmuş Footer alanı :



Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.