Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Adobe Flash Player Yeni Sürümü ile Güvenlik Açıklarını Düzeltti

Güvenlik açıkları bulunan A dobe F lash P layer, 18.0.0.203 ve 18.0.0.209 sürümlerindeki güvenlik açıklarını yaptığı düzenlemeler ile kap...

...
Güvenlik açıkları bulunan Adobe Flash Player, 18.0.0.203 ve 18.0.0.209 sürümlerindeki güvenlik açıklarını yaptığı düzenlemeler ile kapatarak güvenirliliği arttırdı. Adobe Flash Player 18.0.0.203 sürüm güncellemesi ile birçok açıklarını kapamıştı. Ancak kısa bir süre önce, Mozilla Firefox’un yapılan güncellemeyi yeterli bulmaması üzerine araları açılmış Mozilla Firefox tarayıcıda Adobe Flash Player kullanılmayacağı ile ilgili gerginlik devam ediyordu. 

Bu durumu düzeltmek için kolları sıvayan Adobe, Adobe Flash Player 18.0.0.209 sürümünü tekrar güncelleyerek gerginliği gidermeyi başardı. Adobe Flash Player 18.0.0.209 yeni sürümü ile güvenlik açığı tamamen kapatılmış durumda. 

Adobe Flash tarayıcıda nasıl devre dışı bırakılır başlıklı makalemden sonra Flash Player’i bilgisayarınızdan kaldırdı iseniz ve tekrar kurmak isterseniz aşağıdaki bağlantıdan en son Flash Player sürümünü bilgisayarlarınıza indirebilirsiniz.
Adobe Flash Player İNDİR

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.