Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Gmail Okunmamış Numaralı İleti Simgesini Etkinleştir

Google Gmail, Mail kutunuzdaki okunmamış iletilerin numaratörlü sayısını gösteren ayrıca düğmeye tıklayarak açmanıza yarayan bir Labs ekl...

...
Google Gmail Labs
Google Gmail, Mail kutunuzdaki okunmamış iletilerin numaratörlü sayısını gösteren ayrıca düğmeye tıklayarak açmanıza yarayan bir Labs eklentisidir. Gmail’i, ayrıca Chrome tarayıcı uzantısı olarak da kullanabilirsiniz. Gmail Labs’ı Mail kutusunun dişli, ayarlar, menü çubuğunda Labs etiket ismi ile bulabilirsiniz. Ayarlar sekmesini açtığınızda, Gmail Labs, henüz kullanıcılara sunulmaya tam olarak hazır olmayan deneysel özelliklerin deneme alanıdır. Bu özellikler her an değişebilir, düzgün çalışmayabilir veya kaybolabilir. Herhangi bir Labs özelliği çalışmazsa (çalışmadığında) ve gelen kutunuzu yüklemede problem yaşarsanız sorunu https://mail.google.com/mail/u/0/?labs=0 bağlantısını kullanarak çözebilirsiniz. şeklindeki ifadesi ile incelemeye başlayabilirsiniz.

Mail kutusunda, Okunmamış ileti simgesi başlık ismi ile Manu C, tarafından oluşturulan eklentinin yalnızca Chrome (sürüm 6 ve üzeri), Firefox (sürüm 2 ve üzeri) ve Opera'da çalıştığını unutmayın.

Mail kutusunda, Okunmamış ileti simgesini etkinleştirme :

1. Gmail, Mail kutusunu açın. Sağ üstte Dişli simgesi ve Ayarlar ismine tıklayın.
2. Açılan pencerede sağ üst menü etiketleri arasında bulunan Labs ismine tıklayarak açın.
3. Dikey çubuğu aşağıya doğru kaydırın ve Okunmamış İleti Simge ismini bulun.
4. Sağ tarafta iki ad. seçenek göreceksiniz. Üst kısımda Etkinleştir tik’i işaretleyin ve en altta Mail kutusunu kaydedin.

İlgili Makaleler :

Bilgisayar tarayıcınızda, Google Mail Checker Chrome uzantısını kullanmak isterseniz bağlantıya tıklayarak açılan pencerede mesaj uyarılarına izin verip başlatabilirsiniz. Google Mail Checker Chrome uzantısı yukarıda gördüğünüz ilk resim görüntüsünde olup, oldukça kullanışlı Google Güvenlik ve denetiminde Google’un kendi ürünleri arasında yer alır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.