Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Advanced SystemCare Bakım Aracı en iyi Nasıl Kullanılır

Ücretsiz Free, olarak dağıtılan Advanced SystemCare Bilgisayar Bakım ve Hızlandırma program ayarlarını yapılandırarak en iyi şekilde nası...

...
Ücretsiz Free, olarak dağıtılan Advanced SystemCare Bilgisayar Bakım ve Hızlandırma program ayarlarını yapılandırarak en iyi şekilde nasıl kullanabilirsiniz? En son güncelleme olan Advanced SystemCare ücretsiz bakım programını bilgisayarınıza kurdu iseniz en stabil kullanım ayarlarını aşağıda takip ederek bilgisayarınızda kurulu olan program ayarlarını yaparak çok daha fazla verimli kullanın. Kısaca açıklamak gerekirse ; Advanced SystemCare ücretsiz bilgisayar bakım ve hızlandırma programı sisteminizde bulunan gereksiz dosyaları silerek bilgisayarınızın hızlı ve sistemli çalışmasını sağlamaktadır. Programının ücretsiz olması her ne kadar kısıtlı bir kullanım sağlasa da kişisel bilgisayar kullanıcıları için yeterli derecede bakım yapabilecek özelliklere sahiptir. Programı ilk kullandığınızda bilgisayarınızdaki hafiflemeyi hissedebilirsiniz. Advanced SystemCare hakkında yazılanları buradan takip edebilirsiniz.

Advanced SystemCare bakım program ayarlarını düzenleyin:

1. Bakım modunu açın. Tümünü seç seçeneğinin altında 12 ad. bakım modülü mevcuttur.
2. Bu bakım modülleri hakkındaki açıklamalar aşağıda belirtilmiş olup ayarlarınızı bu anlatımı takip ederek tamamlayın.

Bakım Modülerinin yapılandırılması :

1. Casus yazılımları kaldır : Bilgisayarınızda güvenlik için Antivirüs programı kullanıyorsanız, ki kullanmanız tavsiye edilir bu program yanındaki işareti, Kaldırın.
2. İnterneti güçlendir : Free program içinde bu mevcut değildir. Ancak yine de siz kontrol edin ve sonra Kaldırın. Pro kullanıcılar bu seçeneği kaldırmasınlar.
3. Güvenliği savun : Zaten güvenlik için bir Antivirüs programı kullanıyorsunuz, işareti, Kaldırın.
4. Kayıt defterini düzelt : İşaretleyin.
5. Kısayolları düzelt : İşaretleyin.
6. Diski tara : İşaretleyin.
7. Gizliliği süpür : İşareti Kaldırın. Bilgisayarınızda mevcut çerezler internet''i hızlı kullanmanızı sağlayan küçük depolama alanıdır. Ancak uzun zaman kullanıldığında bilgisayar bir veri çöplüğüne dönüşür. Bilgisayarınızda ağırlaşma başladığın da bir kez bu kısmı işaretleyin. Sonra tekrar işareti Kaldırın.
8. Kayıt defterini düzelt : İşaretli olsun.
9. Savunma açığını düzelt : Zaten güvenlik için bir Antivirüs programı kullanıyorsunuz, işareti, Kaldırın.
10. Çöp dosyaları temizle : İşaretli olsun.
11. Sistemi en iyile : Windows işletim sistemi zaten sistemi en iyileme yapıyor. İşareti kaldırın. Problemli bir bilgisayarınız varsa işaretli bırakabilirsiniz. Program sizin adınıza en iyileme yapacaktır.
12. Diski birleştir : İşaretli olsun. Bilgisayar disk verilerinin birleşik olması hızlı okuma ile eş anlamlıdır. Dağınık veri okuması bilgisayarın hızını etkileyen bir unsurdur.
Oyunu seviyor hızınızın iyi olmasını istiyorsanız :
Seçenekler arasında bulunan Turbo Güç menüsüne tıklayın. Açık ve kapalı olarak iki seçeneği vardır. Oyun oynarken açabilirsiniz. Açtığınızda birçok sistem arka planda açalışmayacaktır. Oyun oynamayı bitirdiğinizde yine eski Kapalı konumuna alın.
Tarama modülü :
Tara seçeneğine tıklayın. Modüller tek tek taranacaktır. Onarımın otomatik yapılması için alt kısımdaki Onar seçeneğini seçin. Programı küçültün, diğer işlerinize devam edin. Tarama tamamlandığında Sonlandır ismine tıklayarak bakım modülünü saatin bulunduğu kısımdaki sistem tepsisinin içine icon’u küçültmüş olursunuz. Dilediğinizde buradan tıklayarak tekrar çalıştırın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.