Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Sony Vaio Fit 11A Batarya Sorunu

Sony , Vaio Fit 11A dizüstü kullanıcılarını uyardı; A şırı I sıma S onucu Y angın Ç ıkabilir. Sony, CES 2014 fuarı kapsamında tanıttığı di...

...
Sony, Vaio Fit 11A dizüstü kullanıcılarını uyardı; Aşırı Isıma Sonucu Yangın Çıkabilir. Sony, CES 2014 fuarı kapsamında tanıttığı dizüstü bilgisayarı Vaio Fit 11A’nın aşırı ısınma sonucu yangın çıkartabildiğini duyurdu ve satın alan kişilere bilgisayarını üzerindeki pil ile kullanmamalarını önerdi. Bu sorunun Vaio Fit 11A içerisinde kullanılan Panasonic üretimi bataryaların aşırı ısınması nedeniyle oluştuğunu açıklayan firma, şu ana kadar bu konuda üç yangın raporu aldığını ve bu nedenle de modelin satışının ay başından itibaren durdurulduğunu belirtti.
Şubat ayından bu yana 52 ülkede 25 bin 905 adet Vaio Fit 11A modelin tedarik edildiğine dikkat çeken Sony yetkilileri, bu cihazlarda kullanılan ve Panasonic’in ürettiği bataryaların aşırı ısınma sonrası patlayabildiği vurgulandı. Bu bilgisayar için şimdilik herhangi bir resmi geri çağırma duyurusu ise yapılmadı.
Yazar Hakkında :
Bu yazı networkdizayn.com site yönetim ve yazarı, Fatik Körpe tarafından yazılmıştır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.