Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Ürünleri arasında Kolayca Gezinin

Google çubuğunu kullanarak Google’un birçok uygulamasına erişebilir, seçiminize bağlı uygulamalar arasında arama, paylaşma, gmail, görsell...

...
Google çubuğunu kullanarak Google’un birçok uygulamasına erişebilir, seçiminize bağlı uygulamalar arasında arama, paylaşma, gmail, görseller bildirimler ve hesap yönetimize ulaşabilirsiniz. Gmail, Görseller ve Uygulamalar araç çubuğunda en sık kullanılan hizmetler arasında yer alır. Bu servisler arasında en kullanışlı olan Uygulama Başlatıcı simgesine tıklayarak daha önceden seçtiğiniz tüm araçların toplandığı bölüme ulaşırsınız. Elinizin altında bulunan Uygulama Başlatıcı simgesi tüm ürünlerinizin bulunduğu kısımdır. Mevcut kullanım haricinde farklı bir ürün seçerek Uygulama Başlatıcı simgesine eklenmesini düşünebilirsiniz.

Ürün Menünüzün özelleştirilmesi :

En sevdiğiniz ürün simgelerini, Uygulama Başlatıcı simgesi içinde iken özelleştirebilirsiniz. Ürün simgelerini kullanım sıklığına göre sürükle bırak seçeneği ile başa sona alarak liste yapabilirsiniz. Yeni bir ürün eklemek istediğinizde Daha fazlası ismi görülmüyorsa maus’unuzun orta tekerleğini hareket ettirin. Yukarı aşağı dikey oynar araç çubuğu devereye geçerek Daha fazlası ismini görmenizi sağlar. Daha fazlası ismine tıkladığınızda, Google'a ait daha da fazla uygulama seçeneği karşınıza çıkacaktır. Açılan sayfadan arzu ettiğiniz bir ürüne tıklayarak detaylı bilgi alabilir bağlantılar arasında gezinerek beğendiğiniz ürünü indirip kurabilirsiniz.
İpucu : Seyahat ediyorsanız ve gittiğiniz ülkede kullandığınız ürün desteklenmiyor ise ilgi ürünü görebilirsiniz. Ancak desteklenmediğinden dolayı ürün gri bir renk alarak tıklanamaz.

Ayrıca okuyabileceğiniz makaleler :

Google Chrome Uygulamalar Nerededir
Google Chrome Tarayıcı Ayarlarını Sıfırlama
Chrome Tarayıcıda Hangi Eklentiler Yüklü
Chrome Tarayıcı Hızlandırma Seçenekleri

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.