Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Dlvr.it Sitesinde Blog İçeriklerinizin Yayınlanması

Dlvr.it sitesi, blogcu ve yayıncıların sosyal ağ ve yeni kanallara erişimi genişleterek otomatik içeriklerin yayımlandığı bir sosyal payla...

...
Dlvr.it sitesi, blogcu ve yayıncıların sosyal ağ ve yeni kanallara erişimi genişleterek otomatik içeriklerin yayımlandığı bir sosyal paylaşım sitesidir. Site yazılarınızın sosyal paylaşım sitelerinde otomatik paylaşılmasını düşünebilirsiniz.
Dlvr.it, Google, Bing ve Yahoo dahil olmak üzere tüm büyük arama motorları ile ilişkili olup, SEO etkisi ile arama optimizasyonu sağlar. Bu optimize içerisinde sosyal, cep ve tabletler, genişletilmiş dağıtım gibi servisleri de mevcuttur. Google Chrome tarayıcınızda dlvr.it site uzantısını da kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için dlvr.it blog girişi.

Dlvr.it site girişi için takip edilecek adımlar :

1. Dlvr.it sitesine giriş yaparak üyelik işlemlerinizi tamamlayın.
2. + Add Route alanına giriş yaparak blog url’nizi ve Rss akış linkinizi ekleyin.
3. Kumanda panelindeki menüleri inceleyerek siteyi tanımaya çalışın.
4. 5 ad blog ve 3 ad. de sosyal paylaşım linki ekleme hakkınız vardır.
5. Eklediğiniz blog link’inin üzerine maus’u getirdiğinizde düzenleme ayarlarını göreceksiniz. Eklediğiniz blogların arasında kullanmak istemediğinizi silip bir yenisini ekleyebilirsiniz.
6. Şimdi, Dlvr.it site kumanda panel görünüm resmini aşağıdan inceleyelim.
7. Üyelik, blog kayıt, Rss ve sosyal paylaşım sitelerinizi ekledikten sonra yayınlarınızı Dlvr.it sizin adınıza paylaşıma sunarak belirli zamanlarda sonuç istatiklerini e-posta ile size göndermeye başlayacaktır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.