Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

CCleaner 5.04.5151 Ücretsiz Proğramın Yeni Sürümü Çıktı

Bilgisayar bakımı denilince ilk akla gelen CCleaner 5.04 ücretsiz (Free) proğramının yeni sürümü çıktı. Bilgisayarınızın atık dosya, çere...

...
CCleaner
Bilgisayar bakımı denilince ilk akla gelen CCleaner 5.04 ücretsiz (Free) proğramının yeni sürümü çıktı. Bilgisayarınızın atık dosya, çerezler ve gereksiz uzantıları temizleyen CCleaner gereksiz dosyaları silerek daha fazla istikrar ve performans sağlıyor. CCleaner, işletim siteminizi hızlandırmak için kullanmanız gereken en temel bakım araçlarını içerisinde yer almakta olup başka bir program kullanma ihtiyacını sizlere hissettirmiyor. 
Bilgisayar Sistem temizlik ve bakımına önem veren tüm kullanıcıların öncelikli tercih olan CCleaner kullanmasını tavsiye ederim.

CCleaner Free, Ücretsiz  program kurulum aşamaları :

1. İndirme linkini açın. Yeni bir pencerede açılacaktır.
2. CCleaner ücretsiz sütun başlığının alt kısmında 3 farklı site indirme seçeneği mevcut olup herhangi birini seçebilirsiniz. Alternatif olarak Priform ismine tıklayın birkaç saniye bekleyin. Bilgisayar masa üstü kayıt penceresinin açıldığını göreceksiniz. Program’ı masa üstüne kaydedin.
3. Masa üstündeki programa tıklayın, dil seçeneklerinden Türkçe ismini seçerek kurulum aşamalarına devam edin.
4. Kurulum aşamaları penceresinde birkaç seçenek göreceksiniz. İstemediğiniz seçeneklerin yanındaki işareti kaldırın. Başlat proğramlarında otomatik açmasını istemiyorsanız seçeneği kaldırın. Akıllı çerezler, bilgisayarınızda girdiğiniz tüm sitelerin bilgilerini tutan yerdir. Temizleme işlemi sırasında bunlarda silinir. Temizleme sonrası sosyal paylaşım sitesine girmek istediğiniz de yeniden giriş yapmak zorunda kalırsınız. Seçeneği işaretli bırakırsanız sitelere girişte tekrar şifre ve parolonuzu yazma zorundasınız. Ben her zaman şifre yazmak istemiyorum şeklinde düşünüyorsanız işareti kaldırın.
5. Kuruluma devam edin ve bitirin. Kurulum bittiğinde size teşekkür eden bir tarayıcı sayfası açılacak. Kurulum aşamalarını bitirdiniz. CCleaner’in yeni sürümünü kendi sitesinden indirip, bilgisayar veri atıklarınızı hemen temizlemeye başlayabilirsiniz.

İlgili : CCleaner proğramını nasıl kullanacağız ?
CCleaner Gereksiz Sistem Geri Yüklemeyi Kaldırma

CCleaner ücretsiz program, her ülke dilinde yazılmış olması nedeni ile kullanımı çok basittir. CCleaner hakkındaki sürüm notlarını açılan sayfadan okuyarak bilgi edinebilirsiniz. Şimdi İndir

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.