Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

YouTube Academy 2015 yılı için Eğitime Hazırlanıyor

YouTube Acemedy 2015 yılı, içerik üreticileri için Acemedy düzeyindeki eğitimlerine başlıyor. Uzun bir dönemi kapsayan 20 Mart 2015’de y...

...
YouTube Academy 2015
YouTube Acemedy 2015 yılı, içerik üreticileri için Acemedy düzeyindeki eğitimlerine başlıyor. Uzun bir dönemi kapsayan 20 Mart 2015’de yapılacak ilk ders eğitim bilgilerini resmi blogunda açıkladı. “Yeni Dünyanın Yıldızı Olmaya hazır mısınız?” başlık ismi ile Dinamik Blogger resmi blog’unda yapılan açıklama şu şekilde gelişmekte ;

Açıklama öz eleştirisi :
Dinamik Blogger Dergi (magazine) görünümünde verilen haberde blog yorumları kapatılmış. Blogger etiket sistemi mevcut değil.
Okuyucu ne, nerede,ne zaman, gibi soru sorabileceği bir alan mevcut değil.
YouTube Acemedy, 20 Mart 2015’de yapılacak ilk ders eğitimine nerede katılacak?
Eğitime katılım şartları nedir? Türkiye lokosyonu bu eğitim için uygun mudur?

Google Plus gibi sosyal paylaşım platformunda olunması gereken Google profilinde yazar bayan arkadaşımız Özlem Oz hanım görülmemektedir. Yazar linkini açtığımızda karşımıza Blogger profili çıkmaktadır. Sosyal aktivite ve etkinliklerin Google plus uygulamalarında hat sayfaya geldiği günümüzde, yazıya yorumun kapalı, yazara verilen profilin bir görüntüden ibaret olması okuyucu kitlesini küçümsemekten başka birşey değildir. Blogger, Google Plus ve yorumlar biz kullanıcıların kullanımından daha fazla Google çalışanlarının kullanmaları gerektiği düşüncesindeyim. Bu yapıcı bir eleştiridir. Lütfen kimse alınmasın darılmasın, gücenmesin. İlgili haberi aşağıda birebir okuyabilirsiniz.
Dünyanın dört bir yanından 1 milyarın üzerinde kullanıcının ziyaret ettiği YouTube'da, her dakika 300 saatlik video yükleniyor. Böylece, her gün aramıza yeni YouTube yıldızları katılıyor. Biz de YouTube dünyasında yeni yıldızların parlaması için bir program tasarladık: YouTube Academy 2015.

YouTube Academy eğitim programı kapsamında; içerik üreticilerini yoğun izleyici ve içerik trafiği arasında farklılaştırarak, hızla gelişen dijital video dünyasında başarılı olabilmelerini sağlayan pek çok bilgiyi bir araya getirdik.

Teoriyle pratik bir arada
Teorik bilgilere dayalı seminer ve online kursların yanı sıra, uygulamalı stüdyo ve prodüksiyon eğitimlerine kadar uzanan zengin bir içeriği bir araya getiren “YouTube Academy 2015” eğitim programı, “Ne, neden başarılıdır?” sorusuna cevap arayan yaratıcı strateji ekibimiz ile operasyonel sorunlarınıza çözüm üreten teknik ekibimizin deneyimlerini bir araya getiriyor.
İçerik üreticileri açısından önemli bir katma değer yaratacağına inandığımız yaklaşık 4 ay devam edecek olan YouTube Academy 2015’te ilk ders 20 Marttarihinde başlıyor. Ücretsiz olarak verilecek eğitim sonunda, programı tamamlayan herkese “YouTube Academy Tamamlama Belgesi” verilecek. Ayrıca başarılı 10 kişiye kanal danışmanlığı ve teknik destek hizmeti sağlanırken, seçilecek en başarılı 2 kişi ise YouTube Space Londra seyahati ile ödüllendirilecek.
Dijital içerik dünyasının en önemli platformlarından YouTube'da farklılığını daha net ortaya koymak isteyen herkesi, bu dünyada başarılı olmanın şifrelerini paylaşmak için YouTube Academy 2015’e bekliyoruz.

YouTube Academy Ekibi

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.