Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Chrome Tarayıcı 40.0.2214.111 m (64-bit) Yeni Sürüme Geçti

Google Chrome tarayıcı 40.0.2214.111 m (64-bit) yeni sürümü güncellendi. Daha hızlı ve kararlı sürüm olan, Google Chrome tarayıcı güncell...

...
Google Chrome tarayıcı 40.0.2214.111 m (64-bit) yeni sürümü güncellendi. Daha hızlı ve kararlı sürüm olan, Google Chrome tarayıcı güncellemenizi kontrol ederek bilgisayarınızı güncelleyebilirsiniz. Google Chrome tarayıcı 40.0.2214.111 m (64-bit) yeni sürümün daha hızlı, kararlı ve güvenli olduğunu kurulumdan sonra hissedeceksiniz. Bilgisayarınız 64 bit işletim sistemini destekliyor ise Google Chrome tarayıcının yeni sürümünü hemen kurabilirsiniz. 32 bit işletim sistemi kullanıyorsanız yeni sürüm için güncellemenizi yapın. Bilgisayarlarınızda sorun yaşıyor iseniz temiz bir kurulum yapabilmek için tüm tarayıcıları kapatın. Gerekirse bilgisayarın görev yöneticisini başlatarak → İşlemler seçeneğine bakıp Chrome tarayıcının çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Arka planda çalışmıyorsa eski sürümü kaldırıp yeni kurulum aşamasına da geçebilirsiniz.
Google Chrome tarayıcı 64 bit sürümünü bulamazsanız aşağıdaki linkten başlangıç dosyası ile kurulum aşamalarına geçebilirsiniz. Kendi bilgisayarımda çalıştırdığım kurulum başlangıç dosyasını Google Drive yükleyip bağlantı linkini sizlere veriyorum. Kurulum dosyasını açtığınızda üst kısımdan indir ismine tıklayarak masa üstüne indirin ve zipten çıkararak kuruluma başlatın. Kurulum direk, Google Chrome sunucularından yapılmaktadır.

Google Chrome 64-bit indirme linki : İNDİR

Ayrıca okuyabileceğiniz yazılar ⇒ Chrome Tarayıcıda Hangi Eklentiler Yüklü
Google Chrome Tarayıcı Sürüm Bilgileri

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.