Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

O bir kız isimli blogger şablonu

Klasik blogger bayan yazarların hoşuna gideceğini düşündüğüm, O bir kız isimli blogger (It’s a Girl Blogger Template) özel tasarım şablon...

...
Klasik blogger bayan yazarların hoşuna gideceğini düşündüğüm, O bir kız isimli blogger (It’s a Girl Blogger Template) özel tasarım şablonu. Şablon Wordpress alt yapılı, 2 sutün kenar çubuğu ve gövde ile birlikte 3 sütun sabit genişlik ile tasarlanmış. Blogger özel şablonu, 5 Temmuz 2014 tarihinde yayın hayatına katılmış çok yeni bir tasarım.

Tasarımcı O bir kız isimli blogger şablon temasında, pembe, gri, yeşil ve diğer tonları çok güzel düşünmüş ve temanın muhtelif alanlarında kullanmış. Şablonu kullanmasanız bile fikir vermesi açısından tasarımı incelemenizi tavsiye ederim. Diğer başlıca özelliklerini incelediğimizde, mobil duyarlı, üst gezinti açılır menü navigasyonu, yuvarlatılmış gadget sekmeli, Web 2.0 standartlarında, beyaz desenli arkaplan, içerik sınır çizgileri noktalı devamlı çizgilerden oluşmakta.


Blogger için hazırlanmış özel şablonları görmek için, menü çubuğundaki Tema ismine, özel blogger şablon ile ilgili yardım almak için Tema tasarım ismine tıklayın. Tema ve Tema Tasarım kategorisindeki tüm konuları başlık çubuğundan takip edebilirsiniz. Ayrıca tanıtımını yaptığım şablonları incelemek için demoyu incelediğiniz tasarımcının ana sayfasından da yardım almanız mümkündür.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.