Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wordpress Jetpack 2.9.3 Kritik Güvenlik Güncellemesi

Wordpress açık kaynak geliştiricilerinin en önemli eklentilerinden olan Jetpack tespit edilen güvenlik açığı nedeni ile, Jetpack 2.9.3 iç...

...
Wordpress Jetpack 2.9.3 İndir
Wordpress açık kaynak geliştiricilerinin en önemli eklentilerinden olan Jetpack tespit edilen güvenlik açığı nedeni ile, Jetpack 2.9.3 için güvenlik güncellemesi yapmıştır. Jetpack 2.9.3 Güvenlik Güncellemesi hakkında tüm üyelerine bilgi göndermiş ancak konu hakkında henüz bilgisi olmayan Worpress kullanıcılarına buradan duyuruda bulunalım. Mevcut eklentilerini bir an önce güncelleme yaparak sunucu ve site arasındaki güvenliği sağlasınlar. 
Wordpress Jetpack 2.9.3 kritik güncellemesini buradan zip olarak manuel İndirebilirsiniz. Jetpack Pluging Wordpress.org site geliştiricilerinin hazırladığı birçok eklentinin bir arada yer aldığı bir paket kurulum proğramıdır. Paket içinde yorumlar, akışment, resim paylaşımı, güvenlik eklentileri, iletişim vs. gibi hazır kurulumlar mevcuttur. 
Wordpres eklentileri indir
Wordpress sitenizde Jetpack Pluging kullanıyor iseniz, Jetpack geliştiricileri tarafından proğramın çalışması durdurmuş olabilir. Proğramın durdurulma nedeni güvenlik açığından dolayı saldırganların sitenize zarar vermesinin önlenmesi amacını taşımaktadır. Bu nedenle yukarıda link olarak verdiğim bağlantıdan Jetpack 2.9.3’ü zip olarak indirip kullanabilirsiniz. Not: Wordpress sürümünüzün kaç olduğu hakkında bilgi sahibi değilseniz eklentiyi yüklemeden önce buradan bilgi alabilir ve yükleyebilirsiniz. Jetpack eklentileri ve hakkında geniş bilgi için bağlantı linki.Wordpress.org site geliştiricilerinin hazırladığı Jetpack Pluging güncelleme tarihi, Nisan 10, 2014, 15:15 George Stephanis tarafından duyurular.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.