Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Web Site Tanımsız Tarih Hatası Çözümü Undefined

Blogger veya Web sitenize özel tasarlanmış şablon yüklediğinizde, yazı tarihini gösteren kısımda tanımlanmayan zaman damgası ( Undefi...

...
Şablon Tanımsız Tarih Hatası Undefined Çözümü
Blogger veya Web sitenize özel tasarlanmış şablon yüklediğinizde, yazı tarihini gösteren kısımda tanımlanmayan zaman damgası (Undefined) yazısını görerek bir hata mesajı alabilirsiniz. Web sitenizde Undefined tanımsız tarih hata sorununu nasıl çözebilirsiniz.
Blogger ve Web siteleri için düzenlenen özel şablonlar farklı kodlama dilleri ile tasarlanması sonucu, Blogger kumanda paneli, ayarlar sekmesinde yeni kurduğunuz şablon ile ilgili düzenlemeleri yapmanız gerekmektedir. Web siteniz için uyumlu ayarları yapılandırdığınızda site içindeki tarih sekmesiniz de düzgün olarak görülecektir.

Undefined Zaman Damgası Tarih hatasının düzeltilmesi :
Undefined Tarih Zaman Damgası

Web sitenizde Undefined tarih damgası hatası alınmaması için ;

1. Blogger kumanda paneline giriş yapın.
2. Blogger Ayarlar → Dil biçimlendirmeye tıklayın. Biçimlendirme sekmesi, yukarıdaki 1 no'lu rakam ile işaretlediğim çerçeve içindeki tarih format'ından birini açılır pencereden seçin.
3. Tarih başlığı ve Tarih damgası sekmesini aynı format olarak belirleyin.
4. Yorum zaman damga biçimi, 2 no’lu rakam ile görülen kısmı normal olarak Ülke bazında değişiklik yapmadan resimde görüldüğü gibi bırakın.

Sonuç : Web sitenizde yazılarınızın tarih damgası farklı görülürken, Yorumlar bölümünde normal olarak görülmeye başlayacaktır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.