Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Mozilla Firefox 29 Tarayıcı Yeni Sürümü

Google Chrome gibi Popüler internet tarayıcılarından olan Mozilla Firefox 29 yeni sürümünü güncelledi. Firefox web tarayıcının yeni sü...

...
Mozilla Firefox 29 Tarayıcı Yeni Sürüm İndir
Google Chrome gibi Popüler internet tarayıcılarından olan Mozilla Firefox 29 yeni sürümünü güncelledi. Firefox web tarayıcının yeni sürüm arayüzü Chrome tarayıcıya çok benziyor. İncelemenizi tavsiye ederim. Mozilla Firefox XUL kullanıcı arayüzü dili kullanılarak yazılmış ve çapraz platform olacak şekilde tasarlanmış bir proje olduğunu biliyoruz. Tarayıcılar arasındaki rekabetin hızlandığı bu dönemde, Chip.tr sitesinde, Mozilla'nın Firefox tarayıcısını Google kurtardı başlıklı haberi oldukca ilgi çekiciydi.
Mozilla Firefox’un yeni tasarımını incelediğimde ilk aklıma gelen Google’un Firefox tarayıcıyı da kendi ürünlerinin arasına aldığı oldu. Tabiy ki bu mümkün değil. Ancak görsellerin bu kadar birbirine benzemesi ister istemez bu şekilde düşünmeme neden oldu.
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox 29 yeni sürümü incelediğinizde sizin de farklı düşüneceğinize eminim. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir ? Mozilla Firefox 29 tarayıcının yeni sürümünü buradan İndirebilirsiniz. Şu anda indireceğiniz sürüm 28 versiyonu olup, indirildikten sonra kendini güncelleyerek 29 sürümüne geçecektir. Mozilla Firefox sitesinde henüz 29 sürüm bilgileri mevcut değildir.Şu anda indirdiğinizde 29 sürümünü kullanabileceksiniz. Mozilla Firefox’u kendi sitesinden indereceğinizden herhangi bir kuşku içinde olmayın. Kurulum aşaması bittiğinde size rehberlik yapacak açıklama balonunu takip edin.

Açıklamalardan kısa başlıklar ;

  • Değişim, baştan tasarlanan, sezgisel menü ile başlıyor             
  • İstediğiniz düğmeleri taşıyabilir veya silebilirsiniz
  • Firefox’la daha fazla şey yapmanın binlerce yolu
  • En sevdiğiniz siteler eskisinden daha da yakın

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.