Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Hesabını Silme ve Geri Yükleme

Google Gmail hesabını silme, Blogger hesabını kapama, Blogger blogunu silme gibi birçok nedenlerden dolayı birçok kullanıcı düşünmeden hes...

...
Google Gmail hesabını silme, Blogger hesabını kapama, Blogger blogunu silme gibi birçok nedenlerden dolayı birçok kullanıcı düşünmeden hesaplarını silerek anlık hırsını gidermeye çalışır. Son dakikada da pişman olarak hesabını kurtarmaya çalışır. Ne yapacağını bilmeden forum sitelerinde arayış içine girer. Okuduğu konular ile küçük de olsa çözüm bulabilir. Ancak çok geç kalmıştır. Google hesabı silindikten sonra çok kısa süre içinde geri yüklenebilir. 

Hesabınızı sildikten bir müddet sonra “Bu hesap silindi geri yüklenemez” iletisi alırsanız, hesabınız artık geri alınamaz. Gmail kullanıcıları hesaplarını silmeseler de hesaplarına bazen aşağıdaki nedenlerden dolayı ulaşamayabilirler.
Google Gmail hesabını Silme sorunları
1. Hesabınız, Spam’a neden olmuş olabilir. Kimliğinizi doğrulamak için gönderilen iletiyi cevaplamamış olabilirsiniz.

2. Herhangi bir ürünü silerken yanlışlıkla Google hesabınızı silmiş olabilirsiniz.

3. Hesabın gerçek sahibi siz olmayabilirsiniz. Hesap gerçek sahibi tarafından silinmiş olabilir. Google hesabınızı her ne sebeble olursa olsun, yanlışlıkla sildi iseniz kısa bir süre içinde !
Şifre yardım sayfasına giriş yaparak hesabınızı kurtarmayı deneyebilirsiniz.

Ayrıca yeni bir Google Hesabı oluşturmak isterseniz kayıt sayfasından giriş yapabilirsiniz.

Önemli Not: Google Gmail kullanıcı adları silindikten sonra tekrar aynı kullanıcı adları oluşturulamamaktadır. Gmail hesabı silinmeden önce çok iyi düşünmenizi tavsiye ederim. Bir anlık gerginlikle hesabınızı silmeyin!

Google Gmail hesap bilgilerine nerden ulaşabilirsiniz ?

1. Gmail hesabınız da iken, sağ üst kısımda profil resminize tıklayın.

2. Açılan sayfada Hesap ismine tıklayın.

Ulaşacağınız sayfada, kişisel bilgiler, güvenlik, dil, veri araçları ve diğer düzenleme yapacağınız bilgiler bulunmaktadır. Yukarıdaki resimde Hesaplara ulaşacağınız kısım çerçeve içine alınmıştır. 

Acil durumlar için Blog’umun sidebar açılır gadget’inde ulaşabileceğiniz birçok link mevcuttur. Blog'a her an ulaşabilmek için, Sık kullanılanlara ekleyebilir, Abone olarak yazılarımın mail hesabınıza gelmesini sağlayabilir, Google+ ile izleyebilirsiniz. Farklı öneri, düşünce ve görüşlerinizi sizde yorumlarda paylaşın.Guney59 paylaşım Google plus sayfa linki ;

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.