Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Windows XP Yeni Yılda Emekli

Uzun yıllar bizlere hizmet veren Windows XP 2014 yılında emekli oluyor. Microsoft'un işletim sistemi olan Windows XP gerçekten başarıl...

...
Microsoft Windows XP
Uzun yıllar bizlere hizmet veren Windows XP 2014 yılında emekli oluyor.
Microsoft'un işletim sistemi olan Windows XP gerçekten başarılı işletim sistemlerinden biriydi. Bana göre de halen başarılı. Bilgisayarda çok fazla yer tutmayan hızlı ve istikrarlı çalışması ile birçok kullanıcının dostu durumdaydı.

Peki Windows XP emekli olmasa olmaz mıydı olurdu tabiy ki! Ancak bu seferde işin ticari boyutu zor durumda kalırdı. Aslında, Windows XP bugünkü Windows 7’nin çok geliştirilmiş sürümü.Ticari sektörde bu işe model değişimi yeni versiyon veya yeni nesil sürüm gözü ile bakılmakta.
Microsoft için XP kullanıcıları her zaman potansiyel müşteri konumunda olmuştur. Olmayada devam edecektir.
Google alt yapı çalışmalarını incelediğinizde acaba gelecek için Google işletim sistemi kurabilir mi düşüncesi yer alamakta. Olmaması içinde bir neden yok.
İnternetin ve hareketli Mobil cep sektörün günümüz teknolojisinde ön plana çıkdığı bu günlerde en değerli sektör işletim sistemleri, sunucular ve internet oluşturmakta.Düşünün bilgisayarınızda internet yok işletim sitemi ne işe yarar. Resim, yazı ve oyun oynamaktan başka bir işe yaramaz.
İnternet'i olmayan bir işletim sistemi ne kadar güzel olsada zaman geçirmek için kullanılan bir araçtan ileri gidemez.
Bugün ücretsiz olarak kullandığınız Blogger, blogspot alt domain ile çalışmakta ve ücretsiz hizmet vermekte.Yazdığınız her yazı, resim veya video, Google sunucularında barındırılmakta. Geriye eksik olan ne kalıyor ? İşletim sistemi. Google için işletim sistemi kurmak o kadar zor olmasa gerek diye düşünüyorum.
11 Yıldır kullanıcılarına hizmet veren Windows XP ve Office 2003 ürün desteğini 08 Nisan 2014 tarihinde sonlandıracak.
Yeni nesil teknolojisi olarak bilgisayarlarda artık, Windows 7 ve Windows 8 kullanılacak.
Peki Windows XP kullanıcılarının geleceği ne olacak? Yorum kısmından cevaplarınızı yazıp içinizi dökerek, diğer kullanıcılarla paylaşımda bulunabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.