Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Dinamik Blogger Menü Bar Yazı Boyutu Değişimi

Dinamik Blogger Tema menü bar küçük yazı boyutları değiştirebilirsiniz. Dinamik blogger şablon özelliğinden dolayı menü bar’a eklediğiniz ...

...
Dinamik Blogger Yazı Boyutu Değişimi
Dinamik Blogger Tema menü bar küçük yazı boyutları değiştirebilirsiniz. Dinamik blogger şablon özelliğinden dolayı menü bar’a eklediğiniz statik sayfa veya etiketlerden oluşan kategorilerinizin isimlerini büyütme ve küçültmeye izin vermemektedir. Dinamik blogger kullanıcıları için hazırladığım bu yazıda anlatılanları uyguladığınızda menü bar yazı boyutunu büyütme, küçültme hatta sadece tema değişimi sağlayan seçenek yazısını büyütme, küçültme işlemini yapabileceksiniz.

Dinamik blogger menü bar yazılarını büyütmek, küçültmek veya eski hali ile kullanmak tamamen görsel bir zevktir. Aşağıda anlatılan adımları takip ederek Dinamik blogger menü bar yazı boyutlarınıza artık müdehale edebileceksiniz.
Yazıların büyümesi ve küçülmesi blog hızınızı etkilen bir konu değildir. Şablon'umuza ekleyeceğimiz CSS kodları ile bu işlemi nasıl yapacağız adımları izleyin ;

1. Blogger kumanda paneline giriş yapın

2. ŞablonözelleştirGelişmişCSS ekle açın

3. Aşağıda verdiğim seçeneklerden istediğiniz uygulamayı kullanın

4. Classic, Flipcard, Magazine, sidebar, Mosaic, Snapshot, TimeSlide için ;

Tema değişim menü boyutu için ekleyeceğimiz CSS kodumuz :

.header-drawer .menu span{
font-size: 20px !important;
} 
CSS kodundan sonra tema değişim bar yazı görünümü. Dikkat ederseniz büyüyen yazının devamındaki yazılara henüz bir işlem yapmadık birazdan onlarıda değişeceğiz ve boyutlarını istediğimiz gibi ayarlayacağız.
CSS kod ile tema değişim bar yazı görünümü
Menü Bar çubuğunda statik ve Kategori bağlantı boyutlarını değiştirmek için :
Yukarıdaki adımlarda anlattığımız şekilde aşağıdaki CSS kodlarınıda ekleyerek her iki şekilde kullanacağınız gibi kodlar arasında istediğiniz seçimi yaparak da kullanabilirsiniz.
Menü Bar çubuğu CSS kodumuz ;

.header-drawer .tabs{
font-size: 20px !important;
} 
Menü Bar çubuğu bağlantı görünümü
CSS kodlar içindeki 20 px üzerinde yapacağınız değişik rakamlar ile istediğiniz boyuta ayarlayabilirsiniz. Dinamik Blogger ile ilgili tüm yazıları, yazının altında Etiketler ismindeki Dinamik Blogger ismine tıklayarak okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.