Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Münir Nurettin Selçuk Samsun Özel Konseri

Samsun Musıki Cemiyeti,nin düzenlediği, “MERHUM BESTEKARLAR SERİSİ”  Merhum Münir Nurettin SELÇUK özel konserini, 17 Mart 2013 Tarihinde,...

...
Münir Nurettin Selçuk  Özel Konseri
Samsun Musıki Cemiyeti,nin düzenlediği, “MERHUM BESTEKARLAR SERİSİ”  Merhum Münir Nurettin SELÇUK özel konserini, 17 Mart 2013 Tarihinde, Samsun Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20,00 de, Şef Mücella PAYASLI Yönetiminde  gerçekleştirildi.
Samsun halkının da katılımı ile, Türk Sanat Müziği adına doyumsuz bir gece yaşandı. Geceden esintiler olarak, derlediğim resimlerden sizlere küçük bir slayt hazırladım. Slayt içindeki müzik her ne kadar yapılan icrayı yansıtmasa da, görsel olarak yaşanan doyumsuz mutlulukları sergilemek için yeterli olacaktır.
Google Plus, Twitter, Facebook, Sosyal Paylaşım sitelerinden bizlere ulaşan ve ulaşamayan tüm yerli ve yabancı dostlara verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. En kısa zamanda gecenin mutlu görüntülerini YouTube da görmek üzere, Samsun Musıki Cemiyeti adına ;
Saygı ve Selamlarımı Sunarım.


     +Adnan Güney   


Udi/Bilgi İşlem Sorumlusu

Münir Nurettin SELÇUK özel konser video'su



2 yorum

  1. Yanıtlar
    1. @gülo
      Murat'cım birşey değil.Ya bi kopun da şu fc den Google Plus gelin.Nineler gündem değişti artık sende değişsen diyorum.Bağımlılık yapmış size valla. Dünya ile tanışın kaynaşın artık.Denizden,Okyanusa bir bakın.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.