Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Site Değerinizi Gadgetinize Ekleyin

Web Stats ile site değerlerinizi öğrendiniz.Bu değerlerinizi, blogunuza gadget olarak eklemeyi düşündünüz mü?Bu Gadgetler sayesinde, Okuy...

...
Web Stats
Web Stats ile site değerlerinizi öğrendiniz.Bu değerlerinizi, blogunuza gadget olarak eklemeyi düşündünüz mü?Bu Gadgetler sayesinde, Okuyucularınız blogunuzun değerlerini gördüğünde, blogunuza olan güveni çok daha fazla olacaktır. Dünya üzerinde değerli bloglara olan saygınlık ve iç güvenin okuyuculara verdiği rahatlığı hepimiz biliriz. Çoğu kişi bu işlemi bir reklam olarak görebilir.Ancak günlük hayatımızda kılık ve kıyafetimize verdiğimiz önemden hiçbir farkı yoktur.Diğer bir deyişle Bloglarımızın vitrinidir.En azından ben böyle görüyorum.Farklı düşüncelerde olabilir. Bu konuda farklı düşünüyorsanız açıklama yapmaktan çekinmeyin lütfen.
Web Stats Domain sitesine giriş yaptığınızda, Arama kutusuna Site/Blog URL’ mizi yazıyoruz. Ve karşınızda Site bilgileriniz komple geliyor.
Hemen sağ tarafda Navigasyon menüsünün alt kısmında Blogunuza ekleyebileceğiniz görseller mevcut.Bu görseller sizin blogunuzun bilgileri ile donatılmış olup, alt kısımlarında bulunan kodları kopyalayarak gadgetlerinize ekleyebildiğiniz gibi, Get Kode kısmına tıklayarak blogunuza da gönderebilirsiniz.
Daha geniş bir yelpazeye dağıtılmış gadgetleri izlemek için web siteniz için daha fazla widget yazan yere tıkladığınızda tüm gadgetler kısmına ulaşıyorsunuz.Burada ayrıca gadgetleri nasıl eklemeniz anlatılmakta.
Gadgetlerinizi eklemek için ;
Yerleşim ⇒ Gadget ekle ⇒ HTML/JavaScript tıklıyoruz. Aldığınız gadgeri tek tek ekleyebilirsiniz. Tüm gadgetlerin kodlarını karışmaması için bir boşluk vererek de alt alta ekleyebilirsiniz.

Abone sistemi ile tüm yararlı bilgilerin adresinize gelmesine, konular hakkında ilk bilgi sahibi olarak hemen öğrenmeye ne dersiniz ?
Hemen sağ altta açılır menüden Abone işlemlerini başlatabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.